Szerviz

Hivatalos magyarországi márkaszervizként vállaljuk Rohloff agyváltók teljeskörű szervizelését és karbantartását.

Garanciális

A gyártó által vállalt garanciális feltételek teljesülése mellett elvégezzük az esetleges probléma okának felderítését, annak orvosolását. Garancia teljeskörű érvényesítése mellett. Fontos, hogy a gyártó által a megvásárláskor biztosított dokumentumokkal rendelkezzen a tulajdonos, hogy igazolni tudja, ő az első felhasználója az agynak. Egy nagyon egyszerű regisztrációval a gyártónál ez mind megoldható. Amennyiben nem rendelkezik ilyen regisztrációval, érdemes ezt elvégezni. Ebben mi is tudunk segítséget nyújtani.

Garanciálián túli

Előfordulhat, hogy a garanciális időszak lejárta után találkozunk problémával (megjelenő olaj a szimmeringeknél, zajosabb működés). Ezek természetesen csak a használat jelei, mind orvosolhatók. Szervizünkben ezekre is teljeskörű szolgáltatást kínálunk. A folyamatosan raktározott alkatrészekből a problémák túlnyomó többsége megoldható, így viszonylag rövid határidővel tudjuk vállalni agyváltójának szervizelését.

Karbantartás

Nem szabad megfeledkezni az általános, gyártó által előírt folyamatos szervizekről sem, hisz ezeken keresztül biztosított a Rohloff agyváltó hosszú élettartama kiváló működés mellett. Tehát a tisztítás és az olajcsere bizonyos kilométerek után nagyon fontos. Az ehhez szükséges alkatrészek, olajak nálunk megvásárolhatóak kis mennyiségben, de ezeket mi is el tudjuk végezni helyben, szakszerűen, a nálunk raktározott készletekből.

Átalakítás

Előfordulhat olyan eset is, hogy szükséges egy-egy alkatrész cseréje funkcionalitás miatt, tehát például egy új, tárcsafékes kerékpárba szeretnénk átszerelni a Rohloff agyváltót, de mivel eddig felnifékkel használtuk, nincs az agyváltón ilyen lehetőség. Ehhez szükségszerű az úgynevezett HubCap-et cserélni egy tárcsafékes verzióra. Vagy akár a váltás-rendszerek között szeretnénk váltani, belső bowdenvezetésre – vagy vissza. Ezeket az átalakításokat is elvégezzük szervizünkben.

rohloff inner cable